PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Στο Περιστέρι θα εγκατασταθεί η Τροχαία Δυτικής Αττικής (video)


Έπειτα από αίτημα της Τροχαίας Αττικής, το δημοτικό συμβούλιο Περιστερίου αποφάσισε να παραχωρήσει κτίριο του Δήμου Περιστερίου για έξι χρόνια ώστε να εγκατασταθεί η νέα Τροχαία Δυτικής Αττικής.

Η εγκατάσταση της τροχαίας θα γίνει στην περιοχή της Τσαλαβούτα, στο κτίριο που μέχρι σήμερα φιλοξενούταν ένα μέρος του ηλεκτρολογικού τμήματος του Δήμου Περιστερίου, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το κανάλι «Extra».

ktirio_dimou_peristeriou_tsalavouta_troxaia1

Ένας χώρος που οπωσδήποτε θα χρειαστεί μεγάλες παρεμβάσεις για να μπορέσει να φιλοξενήσει το Αστυνομικό τμήμα, αλλά σίγουρα θα φέρει και θετικά στην περιοχή, δίνοντας μεγαλύτερη ασφάλεια στους κατοίκους της.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το τμήμα δημιουργείται έπειτα από την κατάργηση των τμημάτων τροχαίας Περιστερίου και Αιγάλεω.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την ψήφιση της εν λόγω απόφασης στο δημοτικό συμβούλιο, οι ενέργειες αναμένονται πλέον από τις ανώτατες βαθμίδες της Αστυνομίας που θα ξεκινήσουν τις εργασίες για τη φιλοξενία της Τροχαίας στην Τσαλαβούτα.

Την εισήγηση στο δημοτικό συμβούλιο Περιστερίου έκανε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αλέξιος Σταυρούλιας και κατά τη ψηφοφορία, θετικά ψήφισαν η Διοίκηση και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Περιστέρι με όλους-Ανατροπή» και αρνητικά οι υπόλοιπες παρατάξεις της Αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment