PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Στο Περιστέρι θα δοκιμάσουμε Ελλάδος Γεύση!


Σε μερικές μέρες η μεγαλύτερη και πιο αγαπημένη έκθεση έρχεται στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και φέρνει γεύσεις από όλη την Ελλάδα.

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» προετοιμάζεται να μας ταξιδέψει στην Ελλάδα και το 2017 μέσω της γαστρονομίας, του τουρισμού & του πολιτισμού.

Από τις 18 μέχρι τις 21 Μαΐου στο Περιστέρι θα δοκιμάσουμε γεύσεις από όλη την Ελλάδα και σίγουρα θα μείνουμε ευχαριστημένοι για μια ακόμα χρονιά από την άριστη διοργάνωση της Alfa Expo.

Κατά τη διάρκειά της θα πραγματοποιηθεί κεντρικό συνέδριο με θέμα την περιφερειακή ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα,  live μαγειρική με παραδοσιακά εδέσματα από εξειδικευμένους σεφ, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, B2B συναντήσεις με προσκεκλημένους επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προβολή ταινιών και εκθέσεις φωτογραφίας.

Η Περιφέρεια Αττικής επιλέγει την Έκθεση Ελλάδος Γεύση για να προβάλλει τη Γαστρονομία της

Η Περιφέρεια Αττικής προσφέρει μεγάλη ποικιλία διαφορετικών προορισμών και διαδρομών. Είναι ιδανικός προορισμός ολιγοήμερων διακοπών (short-break), καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ως προορισμός διακοπών, προσφέρει πλήθος ελκυστικών και συναρπαστικών εμπειριών και προϊόντων για κάθε επισκέπτη, καθώς διαθέτει εξαιρετικές ξενοδοχειακές υποδομές, κάθε κατηγορίας, ανεξάρτητα από τις οικονομικές δυνατότητες του, καθώς και άριστες αεροπορικές συνδέσεις με πλήθος χωρών ανά τον κόσμο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment