PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Στο Περιστέρι ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ – Ενημερώθηκε για την εξέλιξη της απογραφής


Στο Περιστέρι βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Αθανάσιος Θανόπουλος, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ο κ. Θανόπουλος βρέθηκε στα γραφεία της εποπτείας του Περιστερίου για την απογραφή 2021 δίνοντας συγχαρητήρια στον προϊστάμενο κ. Καρκούλια και στους συνεργάτες του για την άριστη οργάνωση.

Στο γραφείο που βρίσκεται στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας παρέστη και ο Δήμαρχος Περιστερίου που υποδέχθηκε τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, τονίζοντας πως από τη μεριά του έχει συμβάλλει και θα συνεχίσει να το κάνει ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας να απογραφούν στην πόλη μας.

Μέχρι στιγμής με τη διαδικασία της αυτό-απογραφής έχουν καταχωρηθεί περίπου 63.000 πολίτες, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται στις 14 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια οι απογραφείς θα επισκεφθούν κάθε κατοικία που δεν ακολούθησε τη διαδικασία της αυτό-απογραφής για να τους καταχωρίσουν μέσω της ειδικής φόρμας.

Υπενθυμίζουμε ότι η απογραφή αποτελεί μια πολύ σημαντική διαδικασία αφού η μεγαλύτερη συμμετοχή των πολιτών θα βοηθήσει και στην ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου της πόλης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (9η)

Peristeri News

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Leave a Comment