PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στο Περιστέρι ο Κάναντι, έρχονται εξελίξεις…


Στη ρουτίνα των προπονήσεων επέστρεψαν από σήμερα στον Ατρόμητο και φυσικά ανάμεσα στους αφιχθέντες ήταν φυσικά και το πρόσωπο των τελευταίων ημερών, αλλά κι αυτών που έρχονται, ο Νταμίρ Κάναντι.

Η υπόθεση της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών έχει εξελιχθεί σε ένα μίνι σίριαλ, που λάδι στη… φωτιά έριξαν και τα δημοσιεύματα από τη Γερμανία, που επαναφέρει το ενδιαφέρον από τη Νυρεμβέργη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο Αυστριακός επιβεβαιώνει στις συζητήσεις του ότι υπάρχει ενδιαφέρον και κρούση από τον γερμανικό σύλλογο, που εκτός απροόπτου θα αγωνίζεται του χρόνου στη δεύτερη κατηγορία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει κατατεθεί προς το μέρος του ούτε συγκεκριμένη πρόταση, ούτε κάποιο πλάνο που έχει να κάνει με τους συνεργάτες του κλπ.

Πρόσωπο-κλειδί της υπόθεσης είναι ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ρόμπερτ Παλικούτσα, που έχει αναλάβει καθήκοντα εδώ και δύο εβδομάδες και η προσωπική του εισήγηση για τη θέση του προπονητή είναι ο Νταμίρ Κάναντι. Διόλου τυχαίο ότι ο Αυστριακός τεχνικός ήταν η επιλογή του όταν είχε το ίδιο πόστο και στη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Το… μπαλάκι περνά πλέον στη διοίκηση των Γερμανών. Αν η διοικητική αρχή αποφασίσει να περάσει την πρόταση του Παλικούτσα, τότε η Νυρεμβέργη αναμένεται να μπει στο… παρασύνθημα. Το σίγουρο είναι ότι το οικονομικό δεν θα είναι ζήτημα για τους Γερμανούς, αλλά ο Κάναντι δεν θα πει απλά «ναι» σε οποιαδήποτε προσφορά, αφού η τραυματική εμπειρία που είχε στη Ραπίντ Βιέννης τον έχει κάνει πιο απαιτητικό σε θέματα που αφορούν κυρίως τους ανθρώπους που θα συνεργάζεται.

Τώρα, σε ό,τι αφορά τον Ατρόμητο, δεν θέλουν να μπουν να ορίσουν τελεσίγραφο. Για τους ανθρώπους της ομάδας προέχει το ματς με τον ΟΦΗ που το θέλουν πάρα πολύ, τόσο για να μην δοθεί από πλευρά τους κανένα δικαίωμα, όσο και επειδή υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο.

Ωστόσο, αν από Δευτέρα-Τρίτη δεν δοθεί οριστική απάντηση από πλευράς του Κάναντι, τότε το δεδομένο είναι ότι οι ιθύνοντες και συγκεκριμένα ο Γιάννης Αγγελόπουλος που έχει τον πρώτο λόγο σε αυτά τα θέματα, θα αρχίσει τη μελέτη των προτάσεων που ήδη έχει στα χέρια του, αλλά τις έχει μέχρι τώρα στο συρτάρι χωρίς να τις εξετάσει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment