PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στο Περιστέρι για τις διεκδικήσεις στο Ποικίλο όρος ο Στ. Θεοδωράκης (video)


Ο επικεφαλής του Ποταμιού βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου 2016 στο Δημαρχείο Περιστερίου όπου είχε συνάντηση με τον Ανδρέα Παχατουρίδη σχετικά με τη δικαστική διαμάχη του Δήμου με τον Ιερό ναό «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» της Μητρόπολης Φθιώτιδας.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης προανήγγειλε πολιτική πρωτοβουλία με κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή, ώστε να αναγκαστούν και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, να πάρουν συγκεκριμένη θέση στη διαμάχη.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν θα επιτρέψουμε το παράλογο να επικρατήσει στη ζωή μας», ενώ τόνισε ότι: «Αποτελεί απύθμενο θράσος μια εκκλησία από τη Λαμία να διεκδικεί 7,5 χιλιάδες στρέμματα στο Περιστέρι, στο Καματερό, στην Πετρούπολη, ολόκληρες φτωχογειτονιές, εξαναγκάζοντας εκατοντάδες ανθρώπους να μπουν σε παζάρι με την εκκλησία για να σώσουν τα σπίτια τους».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Περιστερίου, αφού ευχαρίστησε τον επικεφαλής του Ποταμιού για την επίσκεψη αλλά και το ενδιαφέρον του, τόνισε ότι πρέπει να νομοθετηθεί η λύση αυτού του προβλήματος και αυτός ο παραλογισμός των 60-70 χρόνων να αντιμετωπισθεί άμεσα, ώστε μην κινδυνεύσουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Τον Σταύρο Θεοδωράκη συνόδευσαν οι βουλευτές του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς και Γρηγόρης Ψαριανός, η πολιτική υπεύθυνη αυτοδιοίκησης και δικηγόρος Ολυμπία Αναστασοπούλου και ο εμπειρογνώμονας σε θέματα αυτοδιοίκησης, ο πρόεδρος των Γενικών Γραμματέων των Δήμων Μιχάλης Χρηστάκης και το μέλος της γραμματείας της τοπικής οργάνωσης Ποταμιού Βασίλης Τζωρτζίνης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment