Viber
PeristeriNews.gr
Media

Στο νοσοκομείο ο Σπύρος Σούλης



Ο παρουσιαστής θεμάτων διακόσμησης είχε ένα ατύχημα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του εκπομπής.

Ο παρουσιαστής θεμάτων διακόσμησης Σπύρος Σούλης είχε ένα ατύχημα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του εκπομπής με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα joy.gr, ο Σπύρος Σούλης είχε ένα ατύχημα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής του «Επικίνδυνα Επαγγέλματα» και έσπασε το χέρι του. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ενδέχεται να βρεθεί στο χειρουργείο.

Στις αρχές Ιουλίου, ο παρουσιαστής είχε βρεθεί και πάλι στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε διπλή χειρουργική επέμβαση. Την περιπέτεια με την υγεία του την είχε εκμυστηρευτεί στους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τα social media.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η τελετή απονομής των Όσκαρ θα μεταδίδεται στο YouTube από το 2029

Peristeri News

Μεταβίβαση της «Εφημερίδας των Συντακτών» σε εταιρεία του Δημήτρη Μελισσανίδη

Peristeri News

Μάχη στο Χόλιγουντ για την αγορά της Warner Bros

Peristeri News

Leave a Comment