PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Άλλος δρόμος η Βεάκη στο Περιστέρι με τις αλλαγές της ανάπλασης


Ο χαρακτηρισμένος ως ο «δρόμος με τις καφετέριες» αλλάζει εντυπωσιακά…

Εντυπωσιακές αλλαγές φαίνεται να πραγματοποιούνται στον χαρακτηρισμένο ως τον δρόμο με τις καφετέριες, την οδό Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η ανάπλαση του δρόμου προχωράει καθημερινά με αυξημένο ρυθμό κάτι που μπορεί να καταλάβει κάποιος από την πρώτη ματιά.

Αυτές τις μέρες τοποθετούνται από τον Δήμο στα πεζοδρόμια της οδού, ομοιόμορφα κάγκελα που θα εξασφαλίζουν στον πεζό την ασφαλή διέλευση στα πεζοδρόμια της Αιμιλίου Βεάκη οριοθετώντας τον χώρο που τα καταστήματα εστίασης μπορούν να τοποθετούν τα τραπεζοκαθίσματά τους.

Πρόκειται για μια εξαιρετική έμπνευση αφού πριν την ανάπλαση το να περπατήσει κάποιος στα πεζοδρόμια της Βεάκη ήταν από δύσκολο έως ακατόρθωτο μιας και σχεδόν όλα τα μαγαζιά χρησιμοποιούσαν το χώρο του πεζοδρομίου.

Κατά την επίσκεψή μας στο έργο συναντήσαμε εκεί τον Αντιδήμαρχο Ηλεκτρομηχανολογικού και Αυτεπιστασίας, Κώστα Ποθητό, ο οποίος τόνισε πως είναι ευχαριστημένος με την πρόοδο του έργου και πως ο Δήμος Περιστερίου θα κάνει αυτό που πρέπει για την ασφαλή διέλευση των πεζών και την νόμιμη λειτουργία των καταστημάτων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Με όμορφες δράσεις εορτάστηκε και φέτος στο Άλσος Περιστερίου η γιορτή της Μητέρας

Peristeri News

Ο Δήμος Περιστερίου γιορτάζει την Μητέρα στο Άλσος

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Leave a Comment