Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Στο νοσοκομείο με αφυδάτωση ο Χέλμουτ Σμιτ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Σε κλινική του Αμβούργου, στην βόρεια Γερμανία, εισήχθη χθες λόγω αφυδάτωσης ο πρώην καγκελάριος Χέλμουτ Σμιτ, σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Σε κλινική του Αμβούργου, στην βόρεια Γερμανία, εισήχθη χθες λόγω αφυδάτωσης ο πρώην καγκελάριος Χέλμουτ Σμιτ, σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Εκπρόσωπος της κλινικής του Αμβούργου στην οποία εισήχθη, επιβεβαίωσε ότι ο 96χρονος σήμερα Χέλμουτ Σμιτ, ο οποίος διετέλεσε καγκελάριος από το 1974 ως το 1982, εισήχθη χθες στο νοσηλευτικό ίδρυμα λόγω αφυδάτωσης.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες Hamburger Abendblatt και Bild, ο σοσιαλδημοκράτης πρώην καγκελάριος, που είναι γνωστός για το πάθος του για το τσιγάρο, παρουσιάζει συμπτώματα αφυδάτωσης ενώ η Γερμανία αντιμετωπίζει ένα κύμα υψηλών θερμοκρασιών.

«Ευτυχώς δεν είναι τίποτε το σοβαρό», δήλωσε στην εφημερίδα Bild ο Καρλ Χάιντς Κουκ, αρχίατρος της κλινικής, αποκλείοντας οποιοδήποτε καρδιολογικό πρόβλημα.

Σύμφωνα με την Bild, ο πρώην καγκελάριος αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο το αργότερο την Δευτέρα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ιράν: «Χωρίς γεωγραφικά όρια» η απάντηση σε νέα επίθεση των ΗΠΑ

Peristerinews.gr Newsroom

Ισπανία: Αλληλουχία λαθών που οδήγησε στην τραγωδία με τους 68 νεκρούς

Peristerinews.gr Newsroom

Ισπανία: Συγκρούστηκαν τρένα υψηλής ταχύτητας

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment