PeristeriNews.gr
Διεθνή

Στο Κογκρέσο ο Ρίτσαρντ Γκιρ


Στο μεγαλύτερο ρόλο της ζωής του καλείται να παίξει ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ (Richard Gere), καθώς όλα δείχνουν ότι αποτελεί τη βασική προτίμηση των Δημοκρατικών για τη θέση του υποψηφίου για το Κογκρέσο στα βόρεια προάστια της 18ης Περιφέρειας.

Σύμφωνα με την The Post ο σημερινός εκπρόσωπος της 18ης Περιφέρειας του Κογκρέσου, Σον Πάτρικ Μάλονι, διεκδικεί τη θέση του γενικού εισαγγελέα, τον προσεχή Σεπτέμβριο και εάν εκλεγεί η θέση στο Σώμα θα είναι ανοιχτή.

Ο 68χρονος ηθοποιός και ακτιβιστής, ο οποίος ζει στην περιοχή Pound Ridge, Westchester, συζητείται στους κύκλους των Δημοκρατικών ως πιθανή αντικατάσταση του Mάλονι.

«Το όνομα του Ρίτσαρντ Γκιρ ψιθυρίζεται μεταξύ των Δημοκρατικών. Θα δούμε τι θα γίνει μ’ αυτό», δήλωσε ο δήμαρχος του Μίντλταουν, Τζόι ΝτιΣτέφανο.

Ο δήμαρχος ανέφερε, επίσης, ότι η σύζυγός του Λίντα είναι ενθουσιασμένη με την προοπτική της υποψηφιότητας του Γκιρ και υπενθύμισε ότι υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Μάλονι για τη θέση του γενικού εισαγγελέα. Σε περίπτωση που ο Μάλονι δεν εκλεγεί τότε σκοπεύει να επαναδιεκδικήσει τη σημερινή του έδρα στο Κογκρέσο.

«Η ουσία είναι ότι επιθυμώ να εκλεγεί ένας Δημοκρατικός που θα μπορεί να αποκρούει την ατζέντα του Τραμπ», δήλωσε ο ΝτιΣτέφανο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment