PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στο ίδιο «τσουβάλι» έβαλαν… τον Ατρόμητο με την ΑΕΚ


Η Κυβέρνηση «έκοψε» τα μπόνους του Κυπέλλου

Από τις εξαγγελίες στην πράξη περνούν τα μέτρα της κυβέρνησης για δραστική αντιμετώπιση της βίας, μέσω του ΟΠΑΠ, ο οποίος αποφάσισε να μην καταβάλλει σε ΑΕΚ, Ατρόμητο και ΕΠΟ, τα μπόνους για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως τονίζει σε σημερνή ανακοίνωσή της.

Συγκεκριμένα, το μπόνους στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του κυπέλλου ύψους 200.000 ευρώ, του Ατρομήτου, για την συμμετοχή του στον τελικό, 100.000 ευρώ, καθώς και το “ψαλίδισμα” κατά 300.000 της χορηγίας προς την ΕΠΟ, “θα διατεθούν άμεσα ως δωρεά σε φιλανθρωπικό σκοπό, τον οποίο θα προσδιορίσει με νεότερη απόφασή του το Δ.Σ. της ΟΠΑΠ Α.Ε., επιλέγοντας από τα πολλά και σημαντικά αιτήματα τα οποία έχουν κατατεθεί στην εταιρεία”, αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση.

Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ στέλνει σαφές μήνυμα ό,τι “δεσμεύεται προς όλες τις διοργανώτριες αρχές των πρωταθλημάτων και τις ομάδες, με τις οποίες διατηρεί ή μέλλει να συνάψει συμβάσεις χορηγίας, ότι ανάλογα μέτρα θα ληφθούν στο εξής σε κάθε περίπτωση κατά την οποία θα προσβάλλεται το φίλαθλο πνεύμα και θα διασύρεται τόσο το όνομα της εταιρείας, όσο και η φήμη των προϊόντων της.

“Eχουμε δώσει μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση, απειλώντας ότι θα διακοπεί ολοσχερώς η χρηματοδότηση στο ποδόσφαιρο. Και όταν λέμε ολοσχερώς, εννοούμε από κάθε πηγή, ακόμα και από εταιρίες που ελέγχονται από το κράτος και οι οποίες χρηματοδοτούν ποδοσφαιρικές ομάδες. Νομίζω ότι το μήνυμα ελήφθη, γιατί δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ήδη η Σούπερ Λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία δίνει κατευθύνσεις προς τους διαιτητές”, τόνισε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γ. Νικητιάδης, μιλώντας στον “ΑΘΗΝΑ 9,84”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment