• Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Στο ίδιο κελί Φιλιππίδης και Λιγνάδης

Peristeri News
Αύγουστος02/ 2021

Στον ίδιο θάλαμο των φυλακών Τριπόλεως θα παραμείνουν προσωρινά κρατούμενοι οι Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης, οι οποίοι κατηγορούνται για κακουργηματικού χαρακτήρα σεξουαλικά εγκλήματα.

Στον τρίτο θάλαμο των φυλακών της Τρίπολης οδηγήθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης, που κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, ενώ βρισκόταν από την περασμένη Τετάρτη σε ειδικό χώρο καραντίνας λόγω κορωνοϊού.

Στο ίδιο κελί παραμένει επίσης προφυλακιστέος ο παραιτηθείς καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης, που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή.

Οι δύο αρνητικοί πρωταγωνιστές θα μοιράζονται τον ίδιο θάλαμο με πάνω από 20 κρατούμενους καθώς οι συγκεκριμένες φυλακές δεν διαθέτουν ξεχωριστά κελιά.

Σύμφωνα με τον Alpha η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, ήταν η πρώτη επίσκεψη του ηθοποιού στις φυλακές ενώ -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- ο κατηγορούμενος αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης το επόμενο διάστημα, μέσω του δικηγόρου του.

Υπενθυμίζεται ότι από τις αρχές Ιουλίου, ο προφυλακισμένος για βιασμό κατά συρροή, Δημήτρης Λιγνάδης, έχει αιτηθεί την αποφυλάκισή του, ζητώντας να τεθεί σε καθεστώς επιτήρησης υπό το ηλεκτρονικό σύστημα γεωντοπισμού, γνωστό ως «βραχιολάκι» και μάλιστα με δικά του έξοδα.