PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στο Ελσίνκι ο Αντώνης Σαμαράς


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς αναχωρεί σήμερα Πέμπτη για το Ελσίνκι της Φιλανδίας, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς αναχωρεί την Πέμπτη για το Ελσίνκι της Φιλανδίας, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, με θέμα την Οικονομική Διακυβέρνηση, που πραγματοποιείται την Παρασκευή 4 Μαρτίου.

Στη Σύνοδο Κορυφής συμμετέχουν οι Αρχηγοί Κρατών και Πρωθυπουργοί μέλη του ΕΛΚ από 15 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Θα λάβουν μέρος επίσης, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μπαρόζο, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Ρομπάι και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Μπούζεκ.

Κατά την παρουσία του στο Ελσίνκι, ο κ. Σαμαράς θα έχει και κατ’ ιδίαν συναντήσεις με ομολόγους του, στις οποίες θα αναπτύξει τις θέσεις του για την Οικονομική Διακυβέρνηση.

Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας θα συνοδεύουν, ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Ιωάννης Μιχελάκης, ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Ένωσης, κ. Σταύρος Παπασταύρου και οι σύμβουλοι του Προέδρου, κ.κ. Γιάννης Μουρμούρας και Χρύσανθος Λαζαρίδης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment