Δημοτικά

Στο Δημοτικό Συμβούλιο η συγχώνευση σχολείων

Συνεδριάζει αύριο Τρίτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00

Με 22 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο Τρίτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου στην αίθουσα της Ξυλοτεχνίας, μετά από πρόσκληση της Προέδρου του σώματος Νεκταρίας Ευσταθιάδου.

Με σημαντικότερο θέμα προς συζήτηση για τη συγχώνευση σχολείων και σχολικών μονάδων, που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας, κάτι που ήδη έχει προκαλέσει τις αρνητικές αντιδράσεις του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη και των εκπαιδευτικών φορέων της πόλης μας.

Επίσης, θα παρθεί απόφαση για τη συγχώνευση των Νομικών Προσώπων του Δήμων και τη σύσταση νέου με τον ορισμό Δ.Σ., εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου, ενώ καταργούνται το ΚΑΠΗ, το Πνευματικό Κέντρο και το Κέντρο Φροντίδας Οικογένειας (ΚΕΦΟ).

Στην ίδια συνεδρίαση θα συζητηθεί η συγχώνευση της κοινωφελής επιχείρησης ΑΝΑΝΕΠΕΡ στη ΔΕΠΑΠΔ, αλλά τα αιτήματα για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις Δημοτικές Κοινότητες. Ακόμη, θα ορισθούν μέλη – εκπρόσωποι στο «Οδοιπορικό», Επιτροπής Εξέτασης Ενστάσεων, στον ΑΣΔΑ, ΕΣΔΚΝΑ και στο σύνδεσμο για την ίδρυση του Κοινού Νεκροταφείου.

Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: 211 παιδιά εκτός βρεφονηπιακών σταθμών

Peristeri News

Ο Δήμος Περιστερίου θα μοιράσει δωρεάν φυτά και εδαφοβελτιωτικό

Peristeri News

Ένα σχολείο γεμάτο χρώματα στο Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Leave a Comment