PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στο 11ο Λύκειο Περιστερίου βρέθηκε σήμερα ο Ατρόμητος


Στο αθλητικό κέντρο πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η προπόνηση της ομάδας μας εν όψει του  αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Παπαδόπουλος.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές Αντρέι Γκορμπούνοφ, Αλέξανδρος Κούρος, Δημήτρης Γροντής επισκέφθηκαν το 11ο Λύκειο Περιστερίου για να μοιράσουν εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής.

Στο λύκειο αυτό που γειτνιάζει με το αθλητικό κέντρο φοιτούν όλοι οι παίκτες των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ που είναι από την επαρχία αλλά και οι επαγγελματίες Λημνιός, Νάτσος.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για το ξενοδοχείο.

Η λέσχη φίλων της Λίβερπουλ τίμησε τον Λε Ταλέκ!

Δεκτός με ενθουσιασμό έγινε ο Άντονι Λε Ταλέκ από τα μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων της Λίβερπουλ που τον τίμησαν για την προσφορά του στους «κόκκινους» από το 2003 μέχρι το 2008.

Ο επιθετικός της ομάδας μας βρέθηκε στη λέσχη πριν από την έναρξη του αγώνα Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως επίσημος προσκεκλημένος και παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο ων φίλων της Λίβερπουλ Γιάννη Σκοτίδα που είπε τα εξής:« Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που έχουμε μαζί μας τον Άντονι και χαιρόμαστε που παίζει σε μια ελληνική ομάδα, τον Ατρόμητο. Σύνθημα μας είναι «μια φορά μέλος για πάντα μέλος». Ο Άντονι συνέδεσε το όνομα του με την πορεία της Λίβερπουλ για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2005 και θα μας μείνει αξέχαστη η παρουσία του στον πρώτο προημιτελικό με τη Γιουβέντους. Του ευχόμαστε να μείνει πολλά χρόνια στην Ελλάδα».

Ο Γιάννης Σκοτίδας πρόσφερε στον Λε Ταλέκ μια φανέλα με το νούμερο «13» που φορούσε στη Λίβερπουλ ενώ ο παίκτης μας με την σειρά του πρόσφερε τη φανέλα που φοράει φέτος στον Ατρόμητο με το νούμερο «14».

*Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, ο Ατρόμητος Κ20 θα υποδεχθεί αύριο τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο Ρουφ (11.30). Επίσης για το πρωτάθλημα ο Ατρόμητος Κ15 θα παίξει  αύριο με τον Ολυμπιακό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη (12.30).

*Η οικογένεια του Παναγιώτη Μάρκου ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Ατρόμητος και τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών για την συμπαράσταση στο πένθος της για το θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment