PeristeriNews.gr
Lifestyle

Στις ακαδημίες του Ατρόμητου ο Μάρκος Σεφερλής



Η παρουσία του είχε να κάνει με το γεγονός ότι το αγαπημένο του βαφτιστήρι, ο 12χρονος Αλέξανδρος Θεοχάρης, παίζει μπάλα στις ακαδημίες της ομάδας.

Μια επιθεώρηση διαφορετική από τις άλλες, με άρωμα ποδοσφαίρου και θεατές δεκάδες μικρούς ποδοσφαιριστές, έστησε ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο δημοφιλής ηθοποιός πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ακαδημιών Ατρόμητου, στην Κηπούπολη, και μόλις τον είδαν οι πιτσιρικάδες, έγινε πραγματικός χαμός!

Η παρουσία του είχε να κάνει με το γεγονός ότι το αγαπημένο του βαφτιστήρι, ο 12χρονος Αλέξανδρος Θεοχάρης, παίζει μπάλα στις ακαδημίες της ομάδας. Εξάλλου ο Ατρόμητος έχει αποκτήσει πλέον τη φήμη ενός συλλόγου που βοηθά στην ανάδειξη νέων ταλέντων της «στρογγυλής θεάς».

Πριν προλάβει λοιπόν να περάσει την πόρτα των εγκαταστάσεων όλα τα μικρά παιδιά που ετοιμάζονταν να μπουν στο γήπεδο για προπόνηση τον περικύκλωσαν και άρχισαν να του ζητούν αυτόγραφο.

Εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία -άλλωστε είναι γνωστή η αγάπη του για τα παιδιά-, τα συγκέντρωσε στο κέντρο του γηπέδου παρουσία των προπονητών και άρχισε να τους μιλάει με τον δικό του, μοναδικό τρόπο. Τα παιδιά άρχισαν να του ζητάνε να πει το αγαπημένο τους σλόγκαν «καλό ε;» και έσκασαν από τα γέλια ακούγοντάς τον να τους το λέει.

Οι ατάκες του Μάρκου Σεφερλή, δείγμα του απίστευτου ταλέντου του, μοναδικές. Επειδή το γήπεδο των ακαδημιών του Ατρόμητου είναι μέσα σε ένα νταμάρι, είπε κάποια στιγμή στα παιδιά: «Θα γίνω κυνηγός ταλέντων. Θα ανέβω πάνω στο βουνό με μια καραμπίνα και θα κυνηγάω ταλέντα!» Κι έριξε ένα «καλό ε;» προκαλώντας σεισμό από γέλια.

Ο δημοφιλής κωμικός, που έστω και για λίγο έγινε Ατρόμητος, δήλωσε ενθουσιασμένος από την εμπειρία του αυτή μιλώντας στην «Εspresso: «Ηταν πραγματικά κάτι που μου αρέσει. Ηταν πολύ ωραία και με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναπάω.

Τα παιδιά και οι γονείς τους αλλά και οι παράγοντες του Ατρόμητου με υποδέχθηκαν με αγάπη. Μέσα από τη συζήτηση που είχα με τα παιδιά προσπ [Με τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών του Ατρόμητου Τόλη Αποστόλου και τον γενικό αρχηγό Θανάση Κασπίρη.] πάθησα να τους περάσω διάφορα μηνύματα και να τα ενθαρρύνω.

Τους ζήτησα να βάζουν στόχους στη ζωή, ενώ εκείνα μου ζητούσαν να παίξω μαζί τους με διάφορες ατάκες μου και φυσικά δεν τους χάλασα το χατίρι».

Και ο Μάρκος Σεφερλής συμπλήρωσε: «Εγώ είμαι Ολυμπιακός, αλλά αγνός φίλαθλος. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα αγαπητή σε όλους και αξίζει να πάει πολύ καλά. Το δείχνει με την πορεία του τα τελευταία χρόνια, αλλά και με τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες – και το διαπίστωσα από κοντά».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment