Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στις 18:30 αύριο στην Αθήνα το Άγιο Φως

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Αναχωρεί αύριο το πρωί για τα Ιεροσόλυμα ελληνική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον υφυπουργό Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, προκειμένου να μεταφέρει το Άγιο Φως στην Ελλάδα.

Η αποστολή θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ και από εκεί θα αναχωρήσει για την Παλαιά Πόλη των Ιεροσολύμων, όπου στις 10.15 θα έχει συνάντηση με τον Πατριάρχη Θεόφιλο Γ΄.

Ακολούθως η ελληνική αντιπροσωπεία θα μεταβεί με την πομπή του Πατριάρχη και των κληρικών του Αγίου Τάφου στον Ναό της Αναστάσεως προκειμένου να παρακολουθήσει την τελετή Αφής. Μετά τη λήξη της τελετής ο Πατριάρχης θα παραδώσει το Άγιο Φως στον εκπρόσωπο της ελληνικής Πολιτείας.

Το κυβερνητικό αεροσκάφος, με το οποίο θα μεταφερθεί το Άγιο Φως στην Ελλάδα αναμένεται να αφιχθεί στις 18.30 στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όπου θα πραγματοποιηθεί ειδική τελετή για την υποδοχή του, όπως και στη Θεσσαλονίκη, όπου η άφιξη του Αγίου Φωτός προγραμματίζεται για τις 21.50.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αποφυλακίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης από τις φυλακές Δομοκού

Peristerinews.gr Newsroom

Στάση εργασίας ΑΔΕΔΥ στις 16 Σεπτεμβρίου – Συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Πρόστιμο 500 ευρώ σε καφέ-μπαρ για το «Φύλλο Διαμαρτυρίας»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment