Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στηρίζει Γιάννη Σγουρό ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Αττικής Γιάννη Σγουρό, στήριξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης με τις επίσημες δηλώσεις τουΤον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ για την περιφέρεια Αττικής, Γιάννη Σγουρό, στήριξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης με τις επίσημες δηλώσεις του, ενώ για τους μεγάλους δήμους της χώρας, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τάχθηκε υπέρ των υποψηφίων δημάρχων της ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη, Κώστα Γκιουλέκα και Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Ακροβατώντας μεταξύ των δύο μονομάχων – κομμάτων εξουσίας, ο κ. Καρατζαφέρης καταφέρθηκε προσωπικά κατά του Γιώργου Καμίνη ως υποστηρικτή των οικονομικών μεταναστών, κατά του Γιάννη Μπουτάρη ως υπερασπιζόμενου μη πατριωτικές θέσεις και κατά του Γιάννη Μίχα ως του ανθρώπου που πολέμησε τις επενδύσεις τις κινεζικής COSCO στο λιμάνι του Πειραιά.

Αντιθέτως, ο κ. Καρατζαφέρης στηρίζει τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Σγουρό, στην κατεξοχήν πολιτική μάχη που διεξάγεται στην περιφέρεια Αττικής, τασσόμενος κατά του «εκλεκτού» υποψηφίου του Αντώνη Σαμαρά, Βασίλη Κικίλια.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εκδόθηκε NAVTEX για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου

Peristerinews.gr Newsroom

Βουλή: Πέρασε το νομοσχέδιο για τους δανειολήπτες – Οι νέες δικλείδες προστασίας

Peristerinews.gr Newsroom

Κ. Μητσοτάκης: Μόνιμες αυξήσεις στις συντάξεις και 400 ευρώ – Μείωση ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment