PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στην τελική ευθεία για τερματοφύλακα και αμυντικό ο Ατρόμητος


Τους ρυθμούς της υλοποίησης του μεταγραφικού του σχεδιασμού έχει αυξήσει ο Ατρόμητος και εντός της εβδομάδας αναμένονται ακόμα και ανακοινώσεις για τερματοφύλακα και κεντρικό αμυντικό.

Μπορεί αυτή την εβδομάδα ο Ατρόμητος να μην ανακοίνωσε την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η μεταγραφική αναζήτηση δεν εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς.

Αντιθέτως, σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ώρες οι Περιστεριώτες έχουν φουλάρει προκειμένου να κλείσουν έναν τερματοφύλακα (που θα υπολογίζεται ως βασικός) και έναν κεντρικό αμυντικό, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται εντός της εβδομάδας.

Πρόθεση της ομάδας του Περιστερίου είναι να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι κινήσεις, ώστε στην πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν να έχει συμπληρωθεί το ρόστερ που θα έχει στα χέρια του ο Ρικάρντο Σα Πίντο ή τουλάχιστον να έχουν απομείνει μια-δυο κινήσεις.

Πέραν του Γιώργου Μανούσου και του Αντόνιο Τζούνιορ, ο Ατρόμητος κινείται για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, κεντρικού αμυντικού, δύο μέσων και σίγουρα ενός εξτρέμ. Επιπλέον, υπάρχει αναζήτηση και για ένα 10άρι, αφού αυτή τη στιγμή η τιμή του Μαρτίν Τόνσο είναι απαγορευτική για τα δεδομένα των «κυανολεύκων».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment