PeristeriNews.gr
Lifestyle

Στην Πάρο Τομ Χανκς – Ρίτα Γουίλσον!


Στον μικρό κυκλαδίτικο παράδεισό του, στην Αντίπαρο, επέστρεψε και το φετινό καλοκαίρι ο Τομ Χανκς με την ελληνικής καταγωγής σύζυγο και ομότεχνό του Ρίτα Γουίλσον.

Στον μικρό κυκλαδίτικο παράδεισό του, στην Αντίπαρο, επέστρεψε και το φετινό καλοκαίρι ο Τομ Χανκς με την ελληνικής καταγωγής σύζυγο και ομότεχνό του Ρίτα Γουίλσον.

Ο διεθνούς φήμης σταρ βρίσκεται στο καταφύγιό του, στα νοτιοδυτικά της Πάρου και πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις, στη θάλασσα πέρνα μεγάλο μέρος του χρόνου του. Πλατσουρίζει σαν παιδί στα γαλαζοπράσινα νερά στον απόμερο όρμο που σχηματίζεται μπροστά στο σπίτι του.

Πιο Ελληνας από τους Ελληνες, βαφτισμένος χριστιανός ορθόδοξος, ο Τομ Χανκς κρατάει τις παραδόσεις και θα ακολουθήσει και τη νηστεία του Δεκαπενταύγουστου για να μεταλάβει στη συνέχεια.

Το ζευγάρι θα μείνει όλο τον Αύγουστο στο νησί και δεν αφήνει δευτερόλεπτο να πάει χαμένο από αυτό το διάστημα. Ετσι, ρουφάει μέχρι το μεδούλι αυτές τις μέρες που είναι τόσο απαραίτητες για τον σταρ ώστε να γεμίσει τις μπαταρίες του και να επανέλθει ανανεωμένος στα κινηματογραφικά πλατό.

Πολλές φορές τούς επισκέπτονται εκεί και τα τέσσερα παιδιά του Τομ Χανκς, τα δύο από τον πρώτο του γάμο με τη Σαμάνθα Λιους και τα άλλα δύο που απέκτησε με την Ελληνίδα Μαργαρίτα Γουίλσον (με την οποία γνωρίστηκε το 1985 στα γυρίσματα της ταινίας «Volunteers» και από τότε είναι πλέον μαζί, παρά τους κλυδωνισμούς που πέρασε ο γάμος τους τα τελευταία χρόνια).

Στους ξενώνες της οικίας Χανκς στην Αντίπαρο συχνά-πυκνά φιλοξενούνται διάσημοι φίλοι τους, όπως η Μαντόνα, η ελληνικής καταγωγής Νία Βαρντάλος κ.ά.

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον εμφανίστηκαν πιασμένοι χεράκι-χεράκι στην περιοχή, συνομίλησαν με τους ντόπιους, οι οποίοι έχουν να λένε για την απλότητά τους και πήγαν σε γνωστό ταβερνάκι όπου γεύτηκαν τις τοπικές σπεσιαλιτέ. Οχι ότι τους έχουν λείψει, αφού η διατροφή που ακολουθούν είναι καθαρά μεσογειακή και σε αυτή παίζει πρώτο ρόλο η ελληνική κουζίνα.

Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη που τρέφει ο Τομ Χανκς για καθετί ελληνικό, όπως και η θέση που έχει πάρει για τη χώρα μας, την οποία δεν παύει να διαφημίζει στα πέρατα της γης κάνοντας τη δική του καμπάνια, μια που ποτέ δεν υλοποιήθηκε αυτή που είχε προγραμματιστεί με το ελληνικό υπουργείο Πολιτισμού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Leave a Comment