Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στην παρέα των «τριών» Μόσιαλος και Πρωτόπαπας

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Γιατί και οι δύο έχουν κρατήσει από την πρώτη στιγμή αποστάσεις από τις πρωτοβουλίες του Γ. Παπανδρέου

Αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιείται σύσκεψη με τον σκληρό πυρήνα της ομάδας (Ρέππας-Καστανίδης-Έξαρχος-Καρχιμάκης κλπ) του Γιώργου Παπανδρέου.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του Νewpost.gr στην σύσκεψη δεν εκλήθησαν ο κ. Ηλίας Μόσιαλος και ο κ. Χρήστος Πρωτόπαπας. Και αυτό γιατί και οι δύο έχουν κρατήσει από την πρώτη στιγμή αποστάσεις από τις πρωτοβουλίες του κ. Παπανδρέου.

Μάλιστα οι στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού θεωρούν ότι ο κ. Μόσιαλος αποτελεί το τέταρτο μέλος της «ομάδας» Λοβέρδου-Διαμαντοπούλου και Ραγκούση και έτσι δεν θεωρούν ότι θα μπορούσε να μετέχει της συσκέψεως.

Σχετικά με τον κ. Πρωτόπαπα οι απόψεις των συνεργατών του κ. Παπανδρέου είναι αρνητικές γιατί ως πολιτικός φίλος της Άννας Διαμαντοπούλου δεν δίνει γη και ύδωρ στον Πρωθυπουργό και στο περιβάλλον του!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ν. Δένδιας: 56 μονάδες και 126 στρατόπεδα καταργούνται

Peristerinews.gr Newsroom

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Ψευδείς οι καταγγελίες σε βάρος μου – Η μεγαλύτερη τιμή που υπηρέτησα στην Ελλάδα

Peristerinews.gr Newsroom

Θ. Πλεύρης: Μειωμένες οι μεταναστευτικές ροές στο Αιγαίο, όμως αυξήθηκαν στην Κρήτη

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment