PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στην Λαμία ήταν Ατρόμητος!


Με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Ναπολεόνι ο οποίος σημείωσε δύο γκολ, ο Ατρόμητος επικράτησε εκτός έδρας της Λαμίας με 2-0 και σημείωσε την πρώτη νίκη του στους ομίλους του Κυπέλλου.

Η ομάδα της πόλης μας βρήκε τα πατήματά της και με τρία νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της (Μπάρκας, Μπάλλας και Μπαστάκος) απείλησε με αρκετές φάσεις την εστία της Λαμίας. Στο 37′ το σουτ του Μπάλλα κατέληξε στο δοκάρι έπειτα από επέμβαση του Πανέτσου και στο 44′ το σουτ του Κιβρακίδη είχε την ίδια κατάληξη!

12341026_1015542618467768_5767080764997299546_n

Το πολυπόθητο γκολ για την ομάδα του Δέλλα ήρθε στο 58′ με σκόρερ τον Ναπολεόνι, ο οποίος με ωραίο σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 66′ ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ναπολεόνι, ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Λαμία: Πανέτσος, Τσολέπας, Καλαϊτζίδης, Τόσκας (74′ Μπουλούλης), Ενγκουέμ, Κοντέων, Νατσιόπουλος, Σερτζίνιο, Κοτσώνης, Αλεξίου, Παπαευθυμίου (64′ Αντωνίου)

Ατρόμητος: Μπάρκας, Μπίτολο, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Ουσέρο, Μπάλλας, Μπρίτο, Μπαστακός (87′ Ούμπιδες), Στόιτσεφ (80′ Λημνιός), Ναπολεόνι (70′ Πίτου Γκαρσία)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment