PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στην λαϊκή αγορά έστειλε τον πρώην πρωθυπουργό


Στη λαϊκή αγορά έστειλε πρωί πρωί τον Κώστα Σημίτη ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος ξεσπάθωσε στη ραδιοφωνική του εκπομπή με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε στην Καθημερινή ο πρώην πρωθυπουργός.

Στη λαϊκή αγορά έστειλε πρωί πρωί τον Κώστα Σημίτη ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος ξεσπάθωσε στη ραδιοφωνική του εκπομπή με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε στην Καθημερινή ο πρώην πρωθυπουργός, όπου μιλούσε μεταξύ άλλων και για τον κίνδυνο εξόδου της χώρας από το ευρώ.

«Υπάρχουν και κάποιοι που θα έπρεπε όταν αναλύουν την κρίση να κοιταχθούν στον καθρέπτη και να κάνουν την αυτοκριτική τους. Ο κύριος Σημίτης ήταν αυτός που πρωτοστάτησε να φύγω από το MEGA τότε που ήμουν διευθυντής. Τον πείραζαν τα ρεπορτάζ για τις λαϊκές αγορές, που να ήταν και κάτι σοβαρό», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος για τα έργα και τις ημέρες του πρώην πρωθυπουργού.

Λόγια που δικαιώνουν και την αείμνηστη Μαλβίνα Κάραλη, η οποία είχε υποστεί παρόμοιο κυνηγητό για τα όσα έσερνε στην εκπομπή της για τον «φακάτο» της, γεμάτο ελιές τότε πρωθυπουργό μας.

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Νίκος Ζερβονικολάκης δεν μπόρεσε να ξαναβρεί ραδιοφωνικό βήμα από την περίοδο που έψαχνε μέσω της συχνότητάς του να ανακαλύψει που είναι ο «νάνος». Αυτά και άλλα πολλά…

Ξεχνιέται τέτοια Δημοκρατία που έζησε ο τόπος;

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Με 159 «ναι» πέρασε το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νίκη οι Νίκος Αναδιώτης και Άκης Τσελέντης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

Leave a Comment