PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Στην κυβέρνηση έχουν το σύνδρομο της Αντουανέτας»


Με αυτά τα λόγια ο Αντώνης Σαμαράς άσκησε κριτική στο ΠΑΣΟΚ.

«Στην κυβέρνηση έχουν το σύνδρομο της Αντουανέτας. Ο λαός φωνάζει για ψωμί και εκείνοι μιλούν για… παντεσπάνι». Με αυτά τα λόγια ο Αντώνης Σαμαράς άσκησε κριτική στο ΠΑΣΟΚ.

Χαρακτηρίζοντας «λανθασμένη σε όλα» την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, δήλωσε πως «τώρα ήλθε η ώρα να αξιολογηθεί συνολικά η πορεία της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόστηκε από πέρυσι έως τώρα. Ποτέ οικονομική πολιτική δεν έπεσε τόσο έξω σε όλα».

Ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σε συνέντευξη του στην «Real News» ζήτησε «επαναδιαπραγμάτευση σε όλα» και υπογράμμισε ότι χρειάζονται τρία πράγματα: «εναλλακτικό σχέδιο, μια άλλη κυβέρνηση να το εφαρμόσει και μια ομαλή μετάβαση από το αρχικό σχέδιο που απέτυχε στο εναλλακτικό σχέδιο».

Διεμήνυσε παράλληλα, πως αν η κυβέρνηση δεν αλλάξει οικονομική πολιτική, η «Νέα Δημοκρατία» θα καταψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση ακόμη και αν έλθει με 180 ψήφους.

Τόνισε ακόμα ότι η πρόταση της Ν.Δ για επανεκκίνηση της οικονομίας αποτελεί τη βάση για τη νέα οικονομική πολιτική, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα αποκαταστήσει άμεσα την αδικία στους χαμηλο-συνταξιούχους αλλά προσθέτει «όλες οι άλλες αδικίες θα αποκατασταθούν μόλις το επιτρέψει η δραστική μείωση του ελλείμματος».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment