PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στην Ιταλία οι στρατιωτικοί ακόλουθοι της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα


Στην Ιταλία βρίσκονται, σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, οι δύο στρατιωτικοί ακόλουθοι της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα, όταν οι τουρκικές αρχές τους ανακάλεσαν στην Άγκυρα.

Ο Τσαβούσογλου δήλωσε στο δίκτυο NTV ότι οι τουρκικές αρχές θα επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες ιταλικές, προκειμένου οι δύο ακόλουθοι να επιστρέψουν στην Τουρκία.

Η είδηση για την «εξαφάνισή τους» έγινε γνωστή χθες και οι πληροφορίες τους ήθελαν να έχουν φύγει με τις οικογένειές τους από την Ελλάδα, κάτι που τελικά επιβεβαίωσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ.

Όπως είπε, ορισμένοι διπλωμάτες έχουν διαφύγει από τότε που η Τουρκία ξεκίνησε την εκκαθάριση στους κόλπους του στρατού και του Δημοσίου.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ διευκρίνισε πως η προθεσμία που είχε δοθεί στους διπλωμάτες για να επιστρέψουν στην Άγκυρα στο πλαίσιο των ερευνών για το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα εξέπνευσε σήμερα και πως νομικές ενέργειες θα αναληφθουν εναντίον εκείνων που δεν επέστρεψαν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment