PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στην Ιταλία οι Μίνι Παίδες Πόλο του Γ.Σ. Περιστερίου


Ο Γ.Σ.Π. πιστός στις δεσμεύσεις του αναφορικά με την ανάπτυξη και προώθηση της Υδατοσφαίρισης στην πόλη του Περιστερίου ετοιμάζεται για το επόμενο άλμα του αναφορικά με τις εμπειρίες που θέλει να αποκτήσουν οι παίκτες του.

Για αυτό το λόγο οι νεαροί παίκτες του Coach Μπάμπη Κλεωνάκου της κατηγορίας Μίνι Παίδων θα ταξιδέψουν στην γειτονική Ιταλία για να συμμετέχουν στο Διεθνές Τουρνουά που διοργανώνεται από την Polisportiva Anzio στην πόλη Anzio, στα δυτικά παράλια της Ιταλίας.

Η αποστολή του «Επίσημου πρεσβευτή της πόλης του Περιστερίου» θα ξεκινήσει το βράδυ της Δευτέρας 4/1/16 και θα επιστρέψει την Παρασκευή το πρωί 8/1/16. Στόχος του Συλλόγου είναι να ενισχύσει με εμπειρίες τους νεαρούς αθλητές και να αναπτύξει τους συνδέσμους ομαδικότητας. Είναι το πρώτο εγχείρημα που κάνει η Υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π. για αποστολή τμήματος υδατοσφαίρισης στο εξωτερικό . Το ότι κάνει την αρχή με το μικρότερο ηλικιακά αγωνιστικό τμήμα φανερώνει και την επικέντρωση που θέλει να έχει ο Σύλλογος στην ανάπτυξη των Ακαδημιών του.

Ευχόμαστε στους νεαρούς της αποστολής μας και στον προπονητή τους να ευχαριστηθούν αυτό το αθλητικό τους ταξίδι και να πετύχουν στο μέγιστο τους στόχους που έχουν θέσει. Η προσπάθεια είναι τα παιδιά μέσα από το άθλημα που έχουν αγαπήσει, να παίρνουν συνολικότερες εμπειρίες που θα τα βοηθήσουν όχι μόνο στην αθλητική τους πορεία αλλά και συνολικότερα στην σωστή ανάπτυξη και κοινωνικοποίησή τους.

Πάμε WaterPolo …. Πάμε Γ.Σ.Π. … Πάμε Ιταλία εκπροσωπώντας Σύλλογο και Περιστέρι!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment