PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στην εθνική ομάδα ο Βασίλης Μπάρκας


Πρόωρο τέλος είχαν οι διακοπές για τον τερματοφύλακα Βασίλη Μπάρκα, καθώς κλήθηκε εσπευσμένα από τον Μίχαλ Σκίμπε στην εθνική ομάδα για να καλύψει το κενό του τραυματία, Ορέστη Καρνέζη.

Ο νεαρός γκολκίπερ του Ατρόμητου ετοιμάζει τις βαλίτσες του προκειμένου να αναχωρήσει άμεσα για την Αυστραλία, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της «γαλανόλευκης» ενόψει του δεύτερου φιλικού που θα δώσει με τα «καγκουρό» την ερχόμενη Τρίτη.

Πρόταση για τον Κυριάκο Κιβρακίδη

Πρόταση στον Ατρόμητο για την απόκτηση του Κυριάκου Κιβρακίδη φέρεται να κατέθεσε ο Παναθηναϊκός.

atromitos_pao_kivrakidis

Οι «πράσινοι» έχουν σχηματίσει πάρα πολύ καλή γνώμη για τον 24χρονο δεξιό μπακ της ομάδας του Περιστερίου και μετά τις αναμετρήσεις στους προημιτελικούς του Κυπέλλου, ο Αντρέα Στραματσόνι «άναψε πράσινο» για να προχωρήσει η υπόθεση του νεαρού παίκτη.

Εκτός από τα χρήματα που προσφέρουν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» στον Ατρόμητο δίνουν και τη δυνατότητα στους Περιστεριώτες να διατηρήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης στην περίπτωση μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή σε ομάδα του εξωτερικού.

Για την αξία του Κιβρακίδη, ο οποίος είχε εφέτος 33 συμμετοχές και 2 ασίστ, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια και ο Τραϊανός Δέλλας στην κατ΄ ιδίαν συζήτηση που είχε με τον Ιταλό προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο αθλητικό κέντρο

Ένα ανακαινισμένο αθλητικό κέντρο θα αντικρύσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα περίοδο καθώς ολοκληρώνονται μέσα στις επόμενες μέρες οι εργασίες που πραγματοποιούνται στους εσωτερικούς χώρους.

Συγκεκριμένα, επεκτάθηκε ο χώρος του γυμναστηρίου για να μπορεί να διεξάγεται η προπόνηση των παικτών με μεγαλύτερη άνεση κι επιπλέον θα τοποθετηθούν νέα όργανα. Ανακαινίσθηκε το Γραφείο του Προπονητή. Έγινε συντήρηση και εκσυγχρονισμός όλων των δωματίων.

Σημαντικές βελτιώσεις συντήρησης έγιναν όμως και στον όροφο με τους ξενώνες που φιλοξενούνται οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Υποδομής που κατάγονται από την επαρχία προκειμένου να γίνει ακόμη καλύτερη και περισσότερο ποιοτική η καθημερινότητα τους στους χώρους τους αθλητικού μας κέντρου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment