PeristeriNews.gr
Lifestyle

Στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας


Σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική του νοσοκομείου «Γεννηματάς» νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας. Ο 55χρονος τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο τηλεοπτικό σόου J2US του Alpha.

«Είναι στην Εντατική και οι γιατροί αναμένουν να δουν την εξέλιξη της υγείας του τα επόμενα 24ωρα. Αυτά είναι σοβαρά περιστατικά και χρειάζονται ιδιαίτερη παρακολούθηση», είπε σήμερα (29.3) στο Mega η Ματίνα Παγώνη. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Δημήτρης Κόκοτας αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια πρόβας με την ηθοποιό Τραϊάνα Ανανία για τον τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού J2US, όπου και συμμετέχουν.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, για να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Εκεί διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί έμφραγμα και πρέπει να μπει στην Εντατική.

Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day, το πρωί της Παρασκευής ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε επέμβαση τοποθέτησης στεφανιαίου stent. Οι γιατροί αναμένεται να τον ξυπνήσουν για να δουν πώς θα ανταποκριθεί.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το νοσοκομείο «Γεννηματάς» για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα. Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται διασωληνωμένος μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη το απόγευμα της Πέμπτης (28.3).

«Στις 28/03/2024, απογευματινές ώρες, μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ “Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης).
Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το πρωί της Παρασκευής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πιρς Μπρόσναν σχολίασε τον επόμενο 007

Peristeri News

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment