PeristeriNews.gr
Lifestyle

Στην Ελλάδα για διακοπές ένα γνωστό ζευγάρι του Χόλυγουντ


Η Ελλάδα είναι από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς του Χόλυγουντ. Στη λίστα τους την έχουν βάλει για φέτος αρκετοί από αυτούς. Ανάμεσά τους και ο Ράιαν Γκόσλινγκ που ταξίδεψε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «okmag», οικογενειακώς στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο.

Ο φωτογραφικός μας φακός τον απαθανάτισε το μεσημέρι της Τρίτης να γευματίζει σε ένα από τα στέκια του κυκλαδίτικου νησιού μαζί με τη σύζυγό του, Εύα Μέντες.

Ο 41χρονος ηθοποιός έχει υιοθετήσει νέο look με πλατινέ μαλλιά. Η αλλαγή έγινε για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία Barbie όπου ενσαρκώνει τον Κεν. Στο πλευρό του θα δούμε, στον ομώνυμο ρόλο, τη Μάργκο Ρόμπι.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Εύα Μέντες επέλεξαν να έχουν διακριτική παρουσία στην Αντίπαρο. Αυτή είναι και η στάση ζωής σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους.

Ζουν την οικογενειακή τους ευτυχία μακριά από τα φώτα. Οι δυο τους είναι παντρεμένοι από το 2011 και έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

«Ο Ράιαν είναι ο μάγειρας. Είναι απίστευτος μάγειρας», δήλωσε πρόσφατα η Εύα Μέντες στο People για τον σύζυγό της. «Νομίζω ότι υπάρχει μια πολύ καλή ισορροπία στο “μαγειρεύει αυτός κι εγώ να καθαρίζω”. Και λειτουργεί για εμάς», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment