PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στην Εισαγγελία το βίντεο των απειλών της Χρυσής Αυγής (video)


Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, απέστειλε σήμερα το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής, το βίντεο χθεσινού ντοκιμαντέρ του βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού Channel 4.

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, απέστειλε σήμερα το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής, το βίντεο χθεσινού ντοκιμαντέρ του βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού Channel 4, στο οποίο εμφανίζεται υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής να απευθύνεται σε αλλοδαπούς, στην Ελλάδα, με απειλητικές φράσεις.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο υποψήφιος βουλευτής να βρίζει στον δρόμο αλλοδαπούς και να τους απειλεί με φράσεις όπως «είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τους φούρνους. Σαπούνια γιατί είναι και ωραίο», «Θα τα ‘χουμε σαπούνια για τα αμάξια, σαπούνια να πούμε για τα πεζοδρόμια …», «…κάνα λαμπατέρ να φτιάξουμε με το δέρμα τους…», «Τα δόντια να πάρουμε…».

Το Channel 4 παρουσιάζει το βίντεο υπό τον τίτλο «ρατσιστική αντισημιτική βία- το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής». Παράλληλα προειδοποιεί τους τηλεθεατές του ότι το βίντεο περιέχει «τρομερά προσβλητική και ρατσιστική γλώσσα».

Στο ρεπορτάζ, το οποίο βασίζεται στο Ντοκιμαντέρ «The Cleaners» ( Οι καθαριστές), εμφανίζεται ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αλέξανδρος Πλωμαρίτης να λέει ότι οι μετανάστες θα πρέπει να φύγουν γιατί διαφορετικά «είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τους φούρνους και να τους κάνουμε σαπούνια, όχι για ανθρώπους γιατί αυτοί (οι μετανάστες) είναι χημικοί και μπορεί να βγάλουμε καμιά καντήλα, κάτι τέτοιο. Θα τους κάνουμε σαπούνια για τα αμάξια, σαπούνια για τα πεζοδρόμια». Συνεχίζοντας, προτείνει να γίνονται «λαμπατέρ από το δέρμα τους και μπεγλέρια από τα μαλλιά τους, που θα τα αγοράζουν οι ξένοι στο Μοναστηράκι.»

Κάποιος, ονόματι Γιώργος, προτείνει τα δόντια των μεταναστών να γίνονται χάντρες για τα μπεγλέρια και κάποιος άλλος τα χρυσά δόντια τους να πουλιούνται και τα χρήματα να πηγαίνουν στο κράτος.

Λίγο πιο κάτω ο Αλέξανδος Πλωμαρίτης, μιλώντας για τους μετανάστες, λέει ότι «τελείωσε το πανηγύρι. Αν είναι μελαμψοί θα τους ασπρίσουμε πρώτα και μετά θα τους ασπρίσουμε στις κλωτσιές.»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Σε εξέλιξη η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

Peristeri News

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Leave a Comment