PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στην Αθήνα την Τρίτη η Μέρκελ


Προκειμένου να έχει συνομιλίες με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Στην Αθήνα θα βρίσκεται την Τρίτη ( 9/10) η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός της κ. Μέρκελ . Θα πρόκειται για μια «επίσκεψη εργασίας» στην διάρκεια της οποίας τα κύρια θέματα συζήτησης θα είναι «η κατάσταση στην Ελλάδα, η κατάσταση στην ευρωζώνη, διεθνή θέματα και οι διμερείς σχέσεις των δύο χωρών», είπε ο Στέφεν Ζάιμπερτ, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

«Διαπιστώνουμε ότι υπό την κυβέρνηση Σαμαρά γίνεται μια πιο σθεναρή μεταρρυθμιστική προσπάθεια και υποστηρίζουμε την συνέχισή της», είπε ο Ζάιμπερτ στην διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

«Χαιρόμαστε για την αποδοχή από την Καγκελάριο κ. Ανγκελα Μέρκελ, της πρόσκλησης που της είχε απευθύνει ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Είναι η πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια, που η καγκελάριος της Γερμανίας επισκέπτεται την Ελλάδα. Η επίσκεψη αυτή είναι πολύ θετική για την ενίσχυση των παραδοσιακών δεσμών των δύο κρατών και σίγουρα θα αποτελέσει ένα περαιτέρω βήμα για τις σημαντικές μελλοντικές ευρωπαϊκές αποφάσεις», σχολίασε ο Σίμος Κεδίκογλου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment