PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στην Αθήνα οι Ντένμον και Τζούστον για το Περιστέρι


Συνεχίζονται οι αφίξεις για το Περιστέρι, αφού μετά τους Μπίλαν, Ντέιβις και Ραντάνοφ, με την ίδια πτήση από το Σικάγο στην Αθήνα ταξίδεψαν ο Μάρκους Ντένμον και ο Σακούρ Τζούστον.

Τους παίκτες που θα αγωνίζονται υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη την ερχόμενη σεζόν, τους υποδέχθηκαν στις 8 το πρωί της Τρίτης, ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γιώργος Τσιάρας και ο ασίσταντ τιμ μάνατζερ, Άγγελος Κωνσταντόπουλος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου παρουσιάζεται. Είναι η πρώτη μέρα της νέας σεζόν και έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Πάμε βήμα- βήμα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η παρουσία του κόουτς Βασίλη Σπανούλη ήταν ένα κίνητρο για μένα. Θα δουλέψουμε σκληρά για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς, η παρουσία του κόσμου και το γεμάτο γήπεδο θα μας βοηθήσουν να τα καταφέρουμε», δήλωσε αναφορικά ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, Μάρκους Ντένμον.

Ενώ ο Σακούρ Τζούστον, δήλωσε: «Είναι πρόκληση για μένα να αγωνίζομαι σε μια ομάδα όπως το Περιστέρι. Ξέρω ότι ο κόσμος έχει προσδοκίες. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία και να δουλέψουμε ως ομάδα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment