PeristeriNews.gr
Media

Στην Alter Ego του Β. Μαρινάκη το Mega


Η εταιρεία Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νικητής στον διαγωνισμό για την ταινιοθήκη του Mega. Φέρεται να έδωσε προσφορά ύψους 33,99 εκατ. ευρώ.

Η δεύτερη προσφορά ήταν από κοινοπραξία των Γιάννη Βαρδινογιάννη, Θεόδωρου Κυριακού και Ιβάν Σαββίδη και φέρεται να ήταν ύψους 33 εκατ. ευρώ.

Η ταινιοθήκη του Mega είναι εξαιρετικά πλούσια. Περιλαμβάνει τις ελληνικές σειρές, αθλητικές εκπομπές, εκπομπές ενημερωτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου, τηλεπαιχνίδια. Συγκεκριμένα όπως αναφερόταν στην προκήρυξη του διαγωνισμού περιλαμβάνει: α) γενικό αρχείο, β) ενημερωτικό αρχείο (εκπομπές ενημερωτικού-ψυχαγωγικού περιεχομένου), γ) τηλεπαιχνίδια, δ) μονόλεπτα γενικού περιεχομένου, ε) μυθοπλασία με σενάριο (ελληνικές σειρές) και στ) αθλητικές εκπομπές και επιλεγμένες αθλητικές διοργανώσεις (αγώνες). Τα παραπάνω αποτελούνται από 114.559 υλικούς φορείς.

Επιπρόσθετα η Τηλέτυπος τηρεί σε ξεχωριστό σύστημα μηχανογραφημένης υποστήριξης – παρακολούθησης – καταγραφής τόσο το ειδησεογραφικό (δελτία ειδήσεων-ρεπορτάζ) όσο και το αθλητικό αρχείο (στιγμιότυπα αθλητικών διοργανώσεων – αγώνων).

Στον διαγωνισμό περιλαμβάνονται και τα σήματα, που αφορούν στο κανάλι και στις διάφορες εκπομπές. Μαζί με τα σήματα θα μεταβιβαστεί και ο διαδικτυακός ιστότοπος megatv.com καθώς και όλοι οι λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Alter Ego απέκτησε τον τίτλο της «Ελευθεροτυπίας»

Peristeri News

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Leave a Comment