PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στην αγορά του Περιστερίου το πρωί της Πέμπτης ο Αλέξης Τσίπρας


Περιοδεία στο εμπορικό κέντρο του Περιστερίου πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας.

Στις 11.00 π.μ. ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναμένεται να επισκεφθεί την κεντρική αγορά της πόλης και συγκεκριμένα τον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως προκειμένου να συνομιλήσει με πολίτες και καταστηματάρχες για την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά ως αποτέλεσμα της πανδημίας, του κύματος ακρίβειας και των «καταστροφικών επιλογών της κυβέρνησης», όπως επισημαίνουν στην αξιωματική αντιπολίτευση.

«Η καθυστέρηση που επιδεικνύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη λήψη μέτρων κατά της εξάπλωσης της μετάλλαξης Όμικρον, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη, δυστυχώς μας επιβεβαιώνει για την αναγκαιότητα άμεσα να γίνουν εκλογές και να αλλάξει η χώρα κυβέρνηση», υποστηρίζουν στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό πως ακόμα και τώρα διαχειρίζεται την πανδημία με επικοινωνιακές και μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Στην Κουμουνδούρου παρατηρούν πως ο κ. Μητσοτάκης έχει επενδύσει πολλά στην «ασυλία» που έχει δώσει στους εμβολιασμένους και στον κοινωνικό αυτοματισμό σε βάρος των ανεμβολίαστων προκειμένου και να αποσείσει από πάνω του τις βαριές, όπως τις χαρακτηρίζουν, ευθύνες του για το ότι στη χώρα μας έχουν πεθάνει πάνω από 20.000 άνθρωποι εξαιτίας του covid.

Στην αξιωματική αντιπολίτευση χρησιμοποιούν το παράδειγμα της Πορτογαλίας για να καταδείξουν πόσο καθυστερεί ξανά η ελληνική κυβέρνηση στη λήψη μέτρων.

Μολονότι στην ιβηρική χώρα έχει ήδη πλήρως εμβολιαστεί σχεδόν το 90% του πληθυσμού, η κυβέρνηση Κόστα αποφάσισε, ανάμεσα σε άλλα, να κλείσει μέσα στις γιορτές τα νυχτερινά κέντρα και τα μπαρ, συνέστησε στους πολίτες να εργαστούν από το σπίτι τους από την 26η Δεκεμβρίου μέχρι τουλάχιστον την 9η Ιανουαρίου και περιόρισε τις υπαίθριες συναθροίσεις στα δέκα άτομα ανά ομάδα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment