PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στην Αυστρία η καλοκαιρινή προετοιμασία του Ατρόμητου


Στην Αυστρία βρέθηκαν σήμερα Νταμίρ Κάναντι και Νίκος Λαζαρίδης ώστε να εξετάσουν προπονητικά κέντρα ενοψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Για την Αυστρία πέταξαν νωρίς το πρωί ο Team manager, Νίκος Λαζαρίδης και ο προπονητής, Νταμίρ Κάναντι προκειμένου να εξετάσουν δυο προπονητικά κέντρα ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας.

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου συγκέντρωσαν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα προπονητικά κέντρα που βρέθηκαν και ενημερώθηκαν εκτενέστατα για τις παροχές και τις δυνατότητες φιλικών αγώνων που μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Ο Νίκος Λαζαρίδης και ο Νταμίρ Κάναντι θα επιστρέψουν απόψε το βράδυ στην Αθήνα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παρθεί η τελική απόφαση της προετοιμασίας σε συνεργασία της διοίκησης με το τεχνικό τιμ.

*Στο Μαζαράκη για αποθεραπεία και ατομική ενδυνάμωση βρέθηκαν σήμερα οι παίκτες της ομάδας μας. Όσοι αγωνίστηκαν με τον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης στο Spa ενώ οι υπόλοιποι βρέθηκαν στο γυμναστήριο για ατομικές ασκήσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment