PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Σαμαράς


Συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης, ενόψει της συζήτησης του προυπολογισμού στη Βουλή, θα έχει σήμερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς

Συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης, ενόψει της συζήτησης του προυπολογισμού στη Βουλή, θα έχει σήμερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα μιλήσει και σε δείπνο που συνδιοργανώνουν Επιμελητήρια.

Η σύσκεψη θα γίνει στη 17.00 το απόγευμα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και θα συμμετέχουν σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ:
ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το ΤΕΕ – Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Θεσσαλονίκης, η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης, η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Δύομιση ώρες αργότερα ο κ Σαμαράς θα μιλήσει σε δείπνο που διοργανώνουν από κοινού το Ελληνοαμερικανικό, το Ελληνοβρετανικό, το Ελληνογαλλικό, το Ελληνογερμανικό και το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment