PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στη Μονή Δαφνίου αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης



Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο (Πέμπτη) το πρωί θα επισκεφθεί τη Μονή Δαφνίου και τον Διομήδειο Βοτανικό Κήπο, στο Χαϊδάρι.

Βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok

Υπό τους ήχους του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Εurovision και με πλάνα από τις περιοδείες του ξεκίνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την καμπάνια του στο TikTok για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

«Μου είπαν ότι σε μια ομιλία μου είπα έναν στίχο από το τραγούδι της Eurovision. Το αρνί και τα τα τα τα» αναφέρει χιουμοριστικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ξεκινάει μία νέα προεκλογική περίοδος, αυτή τη φορά για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Θα προσπαθήσω μέσα από το TikTok και να σου εξηγήσω με απλά λόγια γιατί εκλογές αυτές είναι το σημαντικές» τόνισε ενώ το βίντεο είναι «ντυμένο» με το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision, «ΖΑRI» της Μαρίνας Σάττι.

«Πάντα προσπαθώ να είμαι έξω, σε κάθε περιοδεία κάτι μαθαίνουμε. Ξέρουμε ότι υπάρχει μεγάλη δυσκολία με το θέμα της ακρίβειας, σχηματίζουμε και μία πραγματική εικόνα για το τι γίνεται με τις τιμές. Όλα αυτά μας βοηθούν. Επανερχόμαστε πολύ δυναμικά, οπότε ξεκινάμε. Πάμε!» είπε καταλήγοντας ο πρωθυπουργός καθώς σε 31 ημέρες έχουμε ευρωεκλογές.

@kyriakosmitsotakis_

Παμε 💪🏻 #ευρωεκλογες

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Μ. Συρεγγέλα: Με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι νόμοι εφαρμόζονται

Peristeri News

Μητσοτάκης – Ερντογάν: Εποικοδομητική συνάντηση αλλά και «καρφιά» στις δηλώσεις

Peristeri News

Τι προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών για την αλλαγή του ονόματος

Peristeri News

Leave a Comment