Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στη ΜΕΘ ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Επιδεινώθηκε σοβαρά η υγεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος πάσχει μεταξύ άλλων και από αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 83χρονος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ιδιωτικού νοσοκομείου «Υγεία», εδώ και αρετές ημέρες. Δεν βρίσκεται διασωληνωμένος, ωστόσο η επαφή του με του περιβάλλον είναι πολύ περιορισμένη.

Η σύζυγός του, Αννα – Μαρία και τα παιδιά τους βρίσκονται κοντά του καθημερινά, κατά τις ώρες του επισκεπτηρίου.

Τα παιδιά του, τα οποία διαμένουν σε χώρες του εξωτερικού, έχουν έρθει στην Αθήνα, ενώ επρόκειτο να φτάσουν και οι αδελφές του, Σοφία και Ειρηνη, από την Ισπανία.

Σημειώνεται ότι ο τέως βασιλιάς με τη σύζυγό του, είχαν μετακομίσει στο Κολωνάκι από το Πόρτο Χέλι, την περασμένη άνοιξη, προκειμένου να παρακολουθείται από τους γιατρούς του και να βρίσκεται κοντά στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, στο οποίο νοσηλεύεται αυτή την ώρα.

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Χειροπέδες σε 33χρονο για κοκαΐνη, πιστόλι και πλαστά ευρώ

Peristerinews.gr Newsroom

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο το Σαββατοκύριακο, κλειστοί κεντρικοί δρόμοι

Peristerinews.gr Newsroom

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε επιχείρηση εστίασης στο Περιστέρι

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment