PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στη φυλακή ο 55χρονος που βίαζε τις κόρες του στο Περιστέρι


Στο κελί των φυλακών Τριπόλεως βρίσκεται πλέον ο 55χρονος πατέρας από το Περιστέρι, ο οποίος κατηγορείται για σειρά βιασμών κατά των δύο κοριτσιών του από μικρή ηλικία. Μάλιστα, παρουσιάζοταν ως στοργικός πατέρας που μεγάλωνε μόνος τα τέσσερα παιδιά του.

Τα δύο κορίτσια, θύματα σε ηλικίες 9 και 12 ετών αντίστοιχα, αποκάλυψαν τα τραυματικά γεγονότα πολλά χρόνια μετά, φοβούμενες ότι κανείς δεν θα τις πίστευε.

«Είπε ότι το κάνει γιατί το πρώτο άγγιγμα πρέπει να είναι από τον μπαμπά»

Η 22χρονη, σήμερα, κόρη του περιγράφει στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα όσα τραγικά ζούσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, τόσο αυτή όσο και η μικρότερη αδελφή της. Μία ατάκα του 55χρονου σε εκείνη όταν τον ρώτησε γιατί το κάνει, σοκάρει. Συγκεκριμένα, ο ίδιος απάντησε «Είπε ότι το κάνει γιατί το πρώτο άγγιγμα πρέπει να είναι από τον μπαμπά».

Το νεαρό κορίτσι πρόσθεσε ότι στην ηλικία των 17 ετών τον απείλησε πως αν το συνεχίσει θα τον καταγγείλει, με τον ίδιο να μην πτοείται και να σταματά μόνο για μικρό διάστημα.

«Μη φοράς κοντά σορτς κοντά στον μπαμπά σου»

Παράλληλα, τόσο το 22χρονο θύμα, όσο και η δικηγόρος των κοριτσιών κ. Κεχρανατζίδου αναφέρθηκαν στις ευθύνες που φέρει η μητέρα των παιδιών που παρά το γεγονός ότι γνώριζε ποιος ήταν ο πατέρας του, τα εγκατέλειψε και άφησε εκείνον να έχει την επιμέλειά τους.

Μάλιστα, η δικηγόρος, που σήμερα, 21 Φεβρουαρίου, βρέθηκε στο δικαστήριο για να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας, υπογράμμισε ότι τις ευθύνες της μητέρας θα τις κρίνει και θα αποφασίσει γι’ αυτές το δικαστήριο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ξεκίνησε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος

Peristeri News

Δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο της ΑΝΕΚ

Peristeri News

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα

Peristeri News

Leave a Comment