PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των κατηγορουμένων του Φιλοπάππου


Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των τριών κατηγορούμενων αλλοδαπών, που συνελήφθησαν την προηγούμενη εβδομάδα για τη δολοφονία του 25χρονου στον λόφο του Φιλοπάππου.

Υπενθυμίζεται ότι δύο από τους δράστες ομολόγησαν το έγκλημά τους και ανέφεραν ότι είχαν βάλει σπασμένο μπουκάλι στον λαιμό του 25χρονου σπουδαστή ο οποίος, προσπαθώντας να τους αποφύγει, έκανε βήματα προς τα πίσω με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό ύψους 10 τουλάχιστον μέτρων και να βρει ακαριαίο θάνατο.

Πρόκειται για δύο Πακιστανούς 17 και 28 ετών και για έναν 25χρονο Ιρακινό.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της συμμορίας.

Αποτυπώματα του 25χρονου Ιρακινού, που φαίνεται να δρούσε στην ίδια εγκληματική «ομάδα» με τους δύο Πακιστανούς, βρέθηκαν σε πλαστική σακούλα που κουβαλούσαν οι κατηγορούμενοι.

Η Ασφάλεια Αττικής έφθασε στα ίχνη των τριών αλλοδαπών μετά από αναζητήσεις υπόπτων στην Αθήνα, με δεδομένα κλήσεων και με βάση τις καταθέσεις της 23χρονης που είχε γίνει κι αυτή στόχος των ληστών.

Δείτε εδώ τα στοιχεία των κατηγορουμένων για τη δολοφονία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment