PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στη δημοσιότητα κακοποιοί που ρήμαζαν σπίτια στην Αττική


Νέα δημοσιοποίηση στοιχείων κακοποιών εγκληματικής οργάνωσης στην Αττική από την Αστυνομία.

Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των επτά Ελλήνων μελών εγκληματικής οργάνωσης που έκανε διαρρήξεις σε σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής και η οποία εξαρθρώθηκε την 12 Ιουλίου από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Δείτε ΕΔΩ τους κακοποιούς από τους οποίους 4 έχουν συλληφθεί και 3 αναζητούνται.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων, στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν και προκειμένου διαπιστωθούν και εξιχνιασθούν άδηλες υποθέσεις παρόμοιων αξιόποινων πράξεων από παθόντες που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνελήφθη 31χρονος για πορνογραφία ανήλικων μέσω διαδικτύου

Peristeri News

Θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε σε ρέμα στο Ίλιον

Peristeri News

Εξαρθρώθηκε μεγάλη συμμορία που νόθευε τόνους καυσίμων και ποτών

Peristeri News

Leave a Comment