PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στη Χαλκιδική μεταβαίνει ο υπ. Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδης


Στη Χαλκιδική μεταβαίνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, λόγω της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε τις τελευταίες ώρες την Χαλκιδική.

Παράλληλα ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος θα αναλάβει τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον εκτελεστικό γραμματέα της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Νίκο Ιωάννου και το γενικό διευθυντή Πολιτικής Προστασίας κ. Χαράλαμπο Στεργιάδη, προκειμένου να υπάρξει –άτυπος ακόμη – συντονισμός των υπηρεσιών.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερα από 40 συνεργεία σε όλο το νομό Χαλκιδικής τα οποία προσπαθούν να βοηθήσουν τους πολίτες, πολλοί εκ των οποίων είναι εγκλωβισμένοι. Έχουν ήδη ενεργοποιηθεί όλες οι εθελοντικές ομάδες του νομού και έχουν ειδοποιηθεί οι μηχανικοί της περιφέρειας να ξεκινήσουν στις 05.30 τη διαδικασία καταγραφής των ζημιών σε σπίτια, αλλά και σε δημόσιες υποδομές.

Παράλληλα επί ποδός είναι συνεργεία της ΔΕΗ καθώς υπάρχουν σοβαρά προβλήματα ηλεκτροφωτισμού στις περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο.

Νωρίς το πρωί θα γίνει έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή της Περιφέρειας, για να γίνει αποτίμηση της κατάστασης.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη

Peristeri News

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Leave a Comment