PeristeriNews.gr
Οικονομία

«Στεγνώνει» η αγορα…στο πόδι ο εμπορικός κόσμος


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το peristerinews βρήκε την επιστολή και σας την παραθέτει:

Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,

Σε πλήρη απόγνωση έχει περιέλθει ο επιχειρηματικός κόσμος από την παράταση των κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης.Σε μια περίοδο, όπου η ελληνική κοινωνία προσπαθεί να επιβιώσει από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, οι συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις δίνουν ένα τεράστιο πλήγμα στην αγορά, οδηγώντας σε πλήρες αδιέξοδο τις παραγωγικές τάξεις, οι οποίες, για μια ακόμη φορά, καθίστανται «όμηροι» ακραίων τακτικών.

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου ανέλαβε πρωτοβουλία διαμεσολάβησης για την εξεύρεση λύσεων, προκειμένου να «απελευθερωθούν» οι δρόμοι και να επανέλθει η αγορά στους κανονικούς της ρυθμούς. Δυστυχώς, οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό, με αποτέλεσμα το κλίμα στην αγορά να επιδεινώνεται διαρκώς, με δυσβάστακτες συνέπειες για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, εκπροσωπώντας τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας, ζητά από τους Μεταφορείς να σταματήσουν την αδιάλλακτη στάση τους και να ομαλοποιήσουν τις μεταφορές, αντιλαμβανόμενοι ότι δεν αντιπαρατίθενται, πλέον, με την ελληνική Πολιτεία, αλλά με την ελληνική Κοινωνία, η οποία δοκιμάζεται σκληρά.

Παράλληλα, ο εμπορικός κόσμος της Θεσσαλονίκης, υψώνοντας κραυγή αγωνίας, ζητεί από την ελληνική Πολιτεία να λάβει άμεσα μέτρα για τη διευθέτηση της κατάστασης, εφαρμόζοντας στο ακέραιο τους νόμους του Κράτους και διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία της αγοράς και της εθνικής μας οικονομίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Eurobank: Ξεπέρασε τους στόχους η κερδοφορία το 2023

Peristeri News

Γ. Στουρνάρας: Αν δεν ήταν το 2015 η Τράπεζα της Ελλάδος, η χώρα ίσως να είχε βγει από την ευρωζώνη

Peristeri News

Στο 10,4% η ανεργία τον Ιανουάριο

Peristeri News

Leave a Comment