Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

ΣτΕ: Απορρίφθηκε το αίτημα Κουφοντίνα να «παγώσει» η μεταγωγή του στον Δομοκό



Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για την έκδοση προσωρινής διαταγής με την οποία να “παγώνει” η απόφαση για την μεταγωγή του στις φυλακές Δομοκού.

Η πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Μαίρη Σάρπ απέρριψε το αίτημα του πολυισοβίτη, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε απεργία πείνας, λόγω ελλείψεως δικαιοδοσίας.

Η αίτηση ακύρωσης που έχει καταθέσει ο Δημήτρης Κουφοντίνας κατά της επίμαχης απόφαση της γενικής γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Σοφίας Νικολάου θα συζητηθεί στην Ολομέλεια του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου στις 2 Απριλίου 2021. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα εξεταστεί και το αίτημα αναστολής του Δημήτρη Κουφοντίνα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πυροβολισμοί μέσα σε καφετέρια στον Κολωνό

Peristeri News

Συνελήφθη TikToker για εκβιασμό μεταφορικών εταιρειών

Peristeri News

Κολωνός: Οδηγός χτύπησε με λεωφορείο συνάδελφό του μετά από καβγά

Peristeri News

Leave a Comment