PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Σταθερότητα, αποφασιστικότητα», το μήνυμα της κυβέρνησης


Μήνυμα σταθερότητας και αποφασιστικότητας στέλνει η κυβέρνηση μετά από τις εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Μήνυμα σταθερότητας και αποφασιστικότητας στέλνει η κυβέρνηση μετά από τις εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

«Ο κόσμος θέλει να βλέπει αποφασιστικότητα, πρέπει να πάμε μέχρι το τέλος, με τα σωστά μέσα», ανέφερε κυβερνητική πηγή, στο περιθώριο της επίσκεψης του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στη Νέα Υόρκη. «’Ετσι, περνάς το μήνυμα ότι το κράτος λειτουργεί».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η κυβέρνηση το μόνο που κάνει είναι να διαμορφώσει ένα πλαίσιο, στο οποίο θα κινηθεί η Δικαιοσύνη.

«Η Δικαιοσύνη έχει προχωρήσει και ο κόσμος βλέπει ποιοί ήταν αυτοί. Γεγονότα, όπως αυτό που συνέβη με τη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, δεν θα ξανασυμβούν. Τελείωσε», τόνισε και πρόσθεσε: «Kανείς δεν μπορεί να βάλει τη διαίρεση πάνω από την ενότητα, γιατί δημιουργείς μια αίσθηση απενεχοποίησης του δράστη».

Στο πεδίο της οικονομίας, σύμφωνα με την εν λόγω πηγή, «η Ελλάδα κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και μάλιστα έχει διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής και είναι κοντά στην έξοδο από τον λαβύρινθο. Επίσης, σημαντική εξέλιξη για την χώρα είναι το πρωτογενές πλεόνασμα από το οποίο μεγάλο ποσοστό θα δοθεί για την ενίσχυση των πλέον αδύναμων πολιτών. Πρωτογενές πλεόνασμα σημαίνει ότι η Ελλάδα όχι απλώς πιάνει τους στόχους της, αλλά και τους ξεπερνά».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment