PeristeriNews.gr
Διεθνή

Σταθερή η κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ


Ο Μίκαελ Σουμάχερ μπορεί να μην άλλαξε τη χρονιά όπως ο ίδιος θα ήθελε, μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του, ωστόσο αποδεικνύει ότι είναι ένας μαχητής της ζωής.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ μπορεί να μην άλλαξε τη χρονιά όπως ο ίδιος θα ήθελε, μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του, ωστόσο αποδεικνύει ότι είναι ένας μαχητής της ζωής. Το γεγονός ότι επί σειρά ετών υπήρξε ένας υπεραθλητής του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στην πιο δύσκολη μάχη που δίνει, για την ίδια τη ζωή του. Όπως τόνισε η μάνατζέρ του στη διάρκεια της νύχτας η κατάστασή του παρέμεινε σταθερή.

Η Σαμπίνα Κεμ ενημέρωσε τους δημοσιογράφους έξω από το Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ ότι οι γιατορί παρακολουθούν πολύ καλά τον Σουμάχερ ενώ πρόσθεσε ότι δεν θα σχολιάσει φήμες σχετικά με την κατάστασή του. Επισήμως οι γιατορί τόνισαν σε χθεσινό ανακοινωθέν ότι δείχνει σημάδια βελτίωσης, αλλά δεν είχε διαφύγει ακόμη τον κίνδυνο.

Ο κορυφαίος οδηγός της Formula 1 των προηγούμενων ετών διατηρείται σε τεχνητό κώμα από τους γιατρούς μετά και τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κρανιοεγκεφαλική πίεση. Όπως επεσήμαναν μετά τη δίωρη, δεύτερη επέμβαση ελέγχουν καλύτερα την κατάσταση, αλλά είναι ακόμη σε κρίσιμο σημείο. Είναι σε συνεχή επικοινωνία και ενημερώνουν διαρκώς την οικογένεια του Σουμάχερ, ενώ προειδοποίησαν ότι ακόμη υπάρχει έντονη αιμορραγία.

Ενδιαφέρον προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητες για τις συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε ο Μίκαελ Σουμάχερ. Η μάνατζερ του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή Σαμπίνα Κεμ, ανέφερε πως το κράνος του Σουμάχερ έσπασε μετά από πρόσκρουση σε βράχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά. Σύμφωνα με την Κεμ ο Σουμάχερ δεν ήταν μόνο με τον γιο του, αλλά με μια ομάδα από φίλους, καθώς επίσης ότι δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα την στιγμή του ατυχήματος.

Αναμφίβολα αναμένονται με ενδιαφέρον οι μαρτυρίες όλων όσων παρευρίσκονταν μαζί με τον Σουμάχερ την στιγμή που έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή του.

Φίλοι και θαυμαστές στο πλευρό του

Εν τω μεταξύ πολλοί θαυμαστές του Μ. Σουμάχερ, αλλά και παλιοί συνεργάτες του, όπως ο πρόεδρος της FIA Ζαν Τοντ, βρίσκονται στο πλευρό του Γερμανού οδηγού. Δεκάδες άτιμα έχουν κατασκηνώσει έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ με σημαίες της Φεράρι και φωτογραφίες του Σουμάχερ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment