PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στάση εργασίας σήμερα σε λεωφορεία και τρόλεϊ


Ακινητοποιημένα για αρκετές ώρες θα παραμείνουν και σήμερα Τρίτη αστικά λεωφορεία και τρόλεϊ μετά τη νέα στάση εργασίας που κηρύξαν οι εργαζόμενοι.

Η στάση εργασίας θα διαρκέσει από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ αποφάσισε κατά τη διάρκεια έκτακτου διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα, νέα στάση εργασίας ζητώντας ασφαλείς και ποιοτικές δημόσιες μαζικές μεταφορές.

«Ασφαλείς μετακινήσεις»

«Διαμαρτυρόμαστε έμπρακτα με τη μορφή απεργιακών κινητοποιήσεων διότι επανειλημμένα έχουμε τονίσει ότι η ασφάλεια των εργαζομένων και των επιβατών είναι πρωτεύον ζήτημα και η ανανέωση του στόλου των λεωφορείων είναι επιτακτική ανάγκη, δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν έχουν τηρηθεί οι δεσμεύσεις της Κυβέρνησης και της διοίκησης της εταιρείας για τις νομοθετικές ρυθμίσεις που υποσχέθηκαν» επισημαίνει σε ανακοίνωση του.

Τα δρομολόγια στις γραμμές που έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ αναμένεται να πραγματοποιηθούν κανονικά.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την εφαρμογή της τηλεματικής καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο στο 11185.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment