PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στάση εργασίας σε Μετρό και ηλεκτρικό


Προειδοποιητική στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 09.00 το πρωί, στο πλαίσιο κινητοποιήσεων για τα αντιλαϊκά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση συνασπισμού στην προσπάθεια που κάνει για τη δημοσιονομική εξυγίανση.

Αντιμέτωποι με νέα ταλαιπωρία θα βρεθούν όσοι σκοπεύουν να μετακινηθούν το πρωί της Τρίτης με συρμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου (ΗΣΑΠ).

Όπως έγινε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης θα πραγματοποιηθεί προειδοποιητική στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 09.00 το πρωί, στο πλαίσιο κινητοποιήσεων για τα αντιλαϊκά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση συνασπισμού στην προσπάθεια που κάνει για τη δημοσιονομική εξυγίανση.

«Χειρόφρενο» σηκώνουν οι ιδιοκτήτες ταξί την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου, σε όλες τις περιοχές της χώρας, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη διαμαρτυρία τους για τους χειρισμούς της κυβέρνησης συνασπισμού στον τομέα της Οικονομίας.

Τα ταξί θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από τις 08.00 το πρωί ως τις 17.00 το απόγευμα, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ταξί, «ενάντια στα νέα οικονομικά μέτρα που σχεδίασαν κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και Τρόικα».

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με την συμμετοχή και του ΣΑΤΑ στις 11.30 το πρωί επί της οδού Μητροπόλεως 42.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά

Peristeri News

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Leave a Comment