PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στα Τίρανα ο Νίκος Δένδιας


Συνάντηση με την υπουργό Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Αλβανίας, Όλτα Χάκα αλλά και τον αρχιεπίσκοπο της χώρας, πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο οποίος βρίσκεται στην Αλβανία.

Στο επίκεντρο της συνάντησης με τον Αλβανό ΥΠΕΞ βρέθηκαν η ενίσχυση των ελληνοαλβανικών σχέσεων σε όλους τους τομείς, η προετοιμασία της Συνόδου Κορυφής της Διαδικασίας Συνεργασίας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEECP), οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την Ουκρανία, σε συνέχεια της ρωσικής εισβολής, και η ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.

Εγκάρδια συνάντηση με τον μακαριώτατο αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο, πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο οποίος βρίσκεται στην Αλβανία.

Συνάντηση Δένδια – Ράμα

Ο Νίκος Δένδιας κατά την διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στα Τίρανα, συναντήθηκε και με τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα, όπου συζήτησαν για την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας.

Επίσης, όπως έκανε γνωστό ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter, μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στις διμερείς σχέσεις των δύο κρατών, όπως και στις περιφερειακές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment