PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στα πλάνα του Παράσχου και ο Χρήστος Αρκούδας



Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της ομάδας μας αποκτά από την ερχόμενη αγωνιστική ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Αρκούδας ο οποίος είχε τιμωρηθεί με δέκα μήνες αποκλεισμό για χρήση απαγορευμένης ουσίας όταν αγωνιζόταν την περσινή περίοδο στην ΑΕΚ.

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της ομάδας μας αποκτά από την ερχόμενη αγωνιστική ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Αρκούδας ο οποίος είχε τιμωρηθεί με δέκα μήνες αποκλεισμό για χρήση απαγορευμένης ουσίας όταν αγωνιζόταν την περσινή περίοδο στην ΑΕΚ.

Η ΕΠΟ απέστειλε έγγραφο στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος κατόπιν δικού μας αιτήματος και ενημερώνει ότι η ποινή του ποδοσφαιριστή λήγει σήμερα (27 Νοεμβρίου), άρα από την προσεχή κιόλας αγωνιστική (13η) δύναται να χρησιμοποιηθεί σε επίσημους αγώνες.

Μιλώντας στο atromitosfc.gr ο Χρήστος Αρκούδας δήλωσε τα εξής:«Επιτέλους έφθασε η στιγμή που περίμενα εδώ και μήνες. Η περιπέτειά μου έληξε και είμαι έτοιμος να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου την προσπάθεια που γίνεται στον Ατρόμητο. Για μένα από σήμερα ο Ατρόμητος είναι κι επίσημα ένα καινούργιο βήμα στην καριέρα μου.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο κ. Σπανό, τον προπονητή κ. Παράσχο και τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο που με στήριξαν σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή της καριέρας μου. Εκείνο που εγώ πρέπει να κάνω είναι να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη με μοναδικό γνώμονα την επίτευξη των στόχων της ομάδας μου».

Η προετοιμασία της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά συνεχίστηκε σήμερα στον Ασπρόπυργο. Έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τον Ναπολεόνι που έκανε τρέξιμο.

Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο Περιστερίου.

To «Αστέρι του Ποδοσφαίρου» με Μητράκο, Ηλιόπουλο, Σιαβάλα!

«Zoom» στο παρελθόν με εμβληματικές φυσιογνωμίες της ομάδας μας θα κάνει την ερχόμενη Παρασκευή η εκπομπή «Το Αστέρι του Ποδοσφαίρου» που θα μεταδοθεί στις 9 το βράδυ από την τηλεόραση του EXTRA 3.

Καλεσμένοι στο στούντιο θα είναι ο 1ος σκόρερ της γενικής κατάταξης στην ιστορία της ομάδας μας Τόλης Μητράκος και ο επί σειρά ετών αρχηγός στη δεκαετία του ’80 Σταύρος Ηλιόπουλος.

Στην εκπομπή θα μιλήσει μέσω Skype ο παλαίμαχος τερματοφύλακας μας Κώστας Σιαβάλας ο οποίος τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στον Πλαταμώνα Πιερίας.

Επίσης θα προβληθούν στιγμιότυπα από την παρουσία μας στην σύσκεψη της European Club Association αλλά και της επίσκεψης των ποδοσφαιριστών μας στο 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment