PeristeriNews.gr
Lifestyle

Στα δικαστήρια ξανά Τόλης – Τζούλια


Ένα πολύκροτο σίριαλ με διαμάχες, αγωγές, τηλεοπτικές κόντρες.

Στα 26 της χρόνια η Χαρά Βοσκοπούλου παραμένει άθελά της εγκλωβισμένη σε μια απίστευτη κόντρα, που ξέφυγε από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον και έγινε ένα πολύκροτο σίριαλ με διαμάχες, αγωγές, τηλεοπτικές κόντρες ανάμεσα στη μητέρα της, Τζούλια Παπαδημητρίου, και τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Εδώ και 8 χρόνια ο Τόλης και η Τζούλια βρίσκονται σε έναν ανελέητο πόλεμο με αφορμή την πατρότητα της Χαράς, με την πλευρά του τραγουδιστή να ζητά επιτακτικά εξέταση DNA και την Τζούλια Παπαδημητρίου να αναβάλει τη διαδικασία, αμφισβητώντας προκαταβολικά την αξιοπιστία της εξειδικευμένης ιατρικής εξέτασης.

Η νέα εξέλιξη στην κόντρα του πρώην ζευγαριού έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία ο δημοφιλής τραγουδιστής προσπαθεί να αναρρώσει από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του. Η υπόθεση της πατρότητας έχει ακολουθήσει τη δικαστική οδό και παραμένει ανοικτή για 8 ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Spirto», ο ακήρυχτος πόλεμος της Τζούλιας Παπαδημητρίου και του Τόλη Βοσκόπουλου αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες μέρες, μετά την επισημοποίηση της δευτεροβάθμιας απόφασης του Εφετείου που εκδόθηκε τον περασμένο Απρίλιο και δικαιώνει τον τραγουδιστή.

Το δικαστήριο εξέτασε διεξοδικά την αγωγή που είχε καταθέσει η Τζούλια Παπαδημητρίου, ζητώντας να ανακληθεί η απόφαση ακύρωσης της συμβολαιογραφικής πράξης αναγνώρισης της κόρης της από τον Βοσκόπουλο και διέταξε εκ νέου εξέταση DNA.

Η συγκεκριμένη απόφαση καθαρογράφτηκε πριν πέντε μέρες και με βάση τη νομική διαδικασία, έπρεπε να κοινοποιηθεί μέσω δικαστικού επιμελητή στην Τζούλια Παπαδημητρίου. Η μητέρα της Χαράς, όμως, σύμφωνα με την πλευρά των συνηγόρων του Τόλη Βοσκόπουλου, δε μπορεί να εντοπιστεί από τον δικαστικό επιμελητή, αφού φέρεται να αλλάζει συνεχώς τη μόνιμη διεύθυνση κατοικία της.

Μιλώντας στο «Spirto» ο δικηγόρος του Τόλη, Βασίλης Δημακόπουλος, επιβεβαίωσε την εξέλιξη αυτή, ωστόσο μια δήλωσή του φέρεται πως θα πυροδοτήσει νέο κύκλο αντιπαράθεσης των δύο πλευρών. «Πράγματι, η απόφαση του Εφετείου καθαρογράφτηκε πριν από λίγες μέρες. Αυτό τώρα που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να την κοινοποιήσουμε με δικαστικό κλητήρα και να ορίσουμε ημερομηνία και ώρα προσέλευσης του κοριτσιού. Κάτι που δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε, γιατί δεν ξέρουμε πού να βρούμε την κ. Παπαδημητρίου».

Στην ερώτησή μας τι εννοεί λέγοντας ότι δεν μπορεί να τη βρει μας απάντησε: «Όπως το ακούτε. Δεν μπορούμε να τη βρούμε για να της την κοινοποιήσουμε. Αλλάζει συνέχεια διευθύνσεις. Σε κάθε δικαστήριο έχει και άλλη διεύθυνση».

Ποια είναι, όμως, η αλήθεια πίσω από όλα αυτά τα νομικά τερτίπια. Η Χαρά, η οποία εδώ και χρόνια μένει μόνιμα στην Ελβετία, προσπαθεί να απέχει από τον… πόλεμο των δύο ανθρώπων που η ίδια υπεραγαπά. Η περιβόητη γενετική εξέταση θα έλυνε το μυστήριο πίσω από την πατρότητα του Τόλη Βοσκόπουλου και θα της έδινε την ηρεμία να προχωρήσει τη ζωή της, αφήνοντας πίσω της αυτή τη δυσάρεστη διαμάχη.

Τζούλια: «Δεν κρύβομαι, ας έρθουν να με βρουν»

Η νέα εξέλιξη στην υπόθεση έφερε προ εκπλήξεως και τη μητέρα της Χαράς. Το «Spirto» επικοινώνησε με την Τζούλια Παπαδημητρίου: «Δεν ασχολούμαι με το θέμα και δεν με ενδιαφέρει. Το ότι δεν μπορούν να με βρουν είναι αστείο. Αν θέλουν να με βρουν, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πού είμαι», περιορίστηκε να μας πει, φανερά εκνευρισμένη, λέγοντας πως θα επικοινωνήσει με τον δικηγόρο της.

Απευθυνθήκαμε, λοιπόν, και στον κ. Θεόδωρο Πιπιλή, δικηγόρο της Τζούλιας μέχρι και τον περασμένο Απρίλιο, όταν βγήκε η απόφαση του Εφετείου, ο οποίος δήλωσε πλήρη άγνοια για την εξέλιξη του θέματος…

«Δεν γνωρίζω κάτι, ούτε και έχει επικοινωνήσει η κ. Παπαδημητρίου μαζί μου», μας είπε ο νομικός, προσθέτοντας πως την τελευταία φορά η Χαρά είχε δηλώσει πως θα κάνει το DNA και ότι θα διορίσει – εκτός από τον πραγματογνώμονα του δικαστηρίου – και δικό της, ιδιώτη τεχνικό σύμβουλο, προκειμένου να είναι σίγουρη για την αξιοπιστία της εξέτασης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment